
آشویتس یک سالگرد عملی را جشن می گیرد زیرا…
[ad_1]
OSWIECIM ، لهستان: ماریان تورسکی ، بازمانده 94 ساله از اردوگاه مرگ آشویتس ، چهارشنبه (27 ژانویه) هفتاد و هفتمین سالگرد آزادی خود را از دست نیروهای شوروی جشن گرفت ، تنها در عمل متوجه شد که هرگز به عنوان یک بیماری همه گیر بازگشت نخواهد کرد. ویروس کرونا ویران می شود.
بازماندگان و کارمندان موزه به رویترز گفتند که آنها می ترسند این همه گیری به دورانی ختم شود که در آن زندانیان سابق آشویتس بتوانند داستان های خود را برای بازدیدکنندگان روی زمین تعریف کنند. بیشتر بازماندگان آشویتس هشتاد و نود ساله هستند.
ترک در مصاحبه ای با زوم از خانه اش در ورشو گفت: “حتی اگر همه گیری وجود نداشته باشد ، بازماندگان هر سال کمتر خواهند بود.”
“افراد در سن من ، که در حال حاضر در معرض ابتلا به بسیاری از بیماری های دیگر قرار دارند ، نیز در صف اول آتش این ویروس هستند.”
او بخشی از مصاحبه شخصی را رد کرد ، بخشی از آن به دلیل خطرات همه گیر است.
موزه و یادبود آشویتس-بیرکناو اردوگاه مرگ آشویتس را که در جریان جنگ جهانی دوم توسط آلمان نازی در خاک لهستان برپا داشت ، در خود جای داده است. بیش از 1.1 میلیون نفر که اکثر آنها یهودی بودند ، در محفظه های گاز در اردوگاه یا بر اثر گرسنگی ، سرما و بیماری جان خود را از دست دادند.
هفتاد و هفتمین مراسم بزرگداشت آزادسازی آشویتس در زمان بیماری همه گیر COVID در عمل صورت گرفت
مراسم آزادی روز چهارشنبه تقریباً در ساعت 1500 به وقت گرینویچ با سخنرانی بازماندگان ، رئیس جمهور لهستان ، آندره دودا و دیپلمات های اسرائیلی و روسی و همچنین بحث در مورد تأثیر هولوکاست بر کودکان برگزار خواهد شد.
سایر مراسم های مجازی به مناسبت روز یادبود هولوکاست برگزار می شود.
این یادبود به دلیل همه گیر شدن بیماری به مدت 161 روز به روی بازدیدکنندگان بسته است. در سال 2019 ، حدود 2.3 میلیون نفر از آن بازدید کرده اند. در سال 2020 ، این تعداد به حدود 502،000 کاهش یافت.
مدیر موزه ، پیتر کیوینسکی ، اذعان داشت که رویدادهای مجازی و برنامه های آموزشی در انتقال درس های هولوکاست و جنگ جهانی دوم تأثیر کمتری دارند.
کیوینسکی به رویترز گفت: “هیچ چیز جای واقعی شهادت را نخواهد گرفت ، زیرا این فقط جستجوی و گوش دادن نیست. این امر به دنبال گشتن با گام های خود ، لمس کردن ، تجربه دیدگاه های مختلف ، درک است.”
حصار سیم خاردار دو روز قبل از هفتاد و هفتمین سالگرد مجازی آزادسازی اردوگاه در Oswiecim ، لهستان ، 25 ژانویه 2021 ، در محل اردوگاه کار اجباری و تخریب آلمان نازی آشویتس ، خالی به دلیل محدودیت COVID-19 ، به تصویر کشیده شده است. رویترز / کاکپر پمپل
هشدار جهانی
بازماندگان بر اهمیت یافتن راه هایی برای حفظ اهمیت آشویتس تأکید کردند ، زیرا آنها در میان افزایش جنبش های راست افراطی و یهود ستیزی دیگر نمی توانند داستان های خود را بیان کنند.
در آلمان ، وزیر سابق دارایی و اکنون رئیس مجلس عوام پارلمان ، ولفگانگ شویبل هشدار داد که “فرهنگ یادآوری ما را از تعبیر و تفسیر گستاخانه تاریخ یا حتی انکار ما محافظت نمی کند.”
وی افزود نژادپرستی و یهودستیزی از طریق مجامع اینترنتی و تئوری های توطئه گسترش یافته و بر مسئولیت جمعی جامعه در گرامیداشت یاد و خاطره هولوکاست تأکید می کند.
پاپ فرانسیس از مردم خواست تا از نزدیک مراقب افراط گرایی ایدئولوژیک باشند زیرا “این اتفاقات ممکن است دوباره تکرار شود”.
وی سه هفته پس از شروع یهودستیزی در شورش کاپیتول در ایالات متحده در 6 ژانویه و دو هفته پس از تخریب و نزدیک به آتش کشیدن یکی از بزرگترین کنیسه های مونترال صحبت کرد.
فرانسیس در صحبت با مخاطبان عام خود در کتابخانه پاپ به دلیل محدودیت ویروس کرونا ، گفت ضروری است که دنیا فراموش نشود.
وی گفت: “یادآوری … به معنای مراقب بودن است ، زیرا این موارد می توانند دوباره اتفاق بیفتند ، با پیشنهادات ایدئولوژیکی شروع می شوند که ادعا می کنند یک ملت را نجات می دهند اما در نهایت ملت و بشریت را نابود می کنند.”
برخی از بازماندگان آشویتس ، مانند بوگدان بارتنیکوفسی ، 89 ساله ، اظهار داشتند که آنها خوش بین هستند که همه گیری شانس بازگشت به یادبود و گفتن داستانهای خود را پایان نمی دهد.
بارتنیکوفسکی گفت: “من امیدوارم که گروه های بازدید کننده از موزه قطعاً ادامه داشته باشند.” “ما زندانیان سابق از دست نخواهیم رفت.”
[ad_2]