
ارتش میانمار مشاور استرالیایی آنگ سان سوچی را بازداشت…
[ad_1]
یانگون: شان ترنل ، مشاور اقتصادی استرالیایی در آنگ سان سوچی میانمار ، روز شنبه (6 فوریه) به رویترز گفت كه وی دستگیر شده است ، این اولین بازداشت شناخته شده یک تبعه خارجی پس از كودتای نظامی اول فوریه است كه دولت را سرنگون كرد.
ترنل گفت: “حدس می زنم به زودی در مورد آن بشنوی ، اما من دستگیر شده ام.” او با یک ایموجی لبخند گفت: “من به چیزی متهم شده ام ، اما مطمئن نیستم که چیست. من خوب و قوی هستم ، و در هیچ چیز مقصر نیستم.”
متعاقباً تماس با او غیرممکن بود.
ژنرالهای ارتش میانمار که قدرت را به دست گرفتند ، به اتهام تقلب در انتخابات 8 نوامبر ، که لیگ ملی دموکراسی آنگ سان سوچی (NLD) با مقاومت زیادی به پیروزی رسید ، روز شنبه اینترنت را تعطیل کردند ، زیرا هزاران نفر برای محکوم کردن اعتراض به خیابان های یانگون ، کودتای این هفته
بخوانید: همزمان با گسترش سرکوب آنلاین ارتش ، اعتراضات میانمار علیه کودتا افزایش می یابد
وزارت امور خارجه استرالیا اواخر روز شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که “گزارشات در مورد بازداشت خودسرانه اتباع استرالیا و سایر اتباع خارجی در میانمار به شدت نگران است”.
این وزارتخانه از ترنل نامی نبرد و جزئیات بیشتری در مورد بازداشت سایر اتباع خارجی ارائه نداد. وی گفت که نگرانی های ویژه ای در مورد یک استرالیایی دارد که در یک ایستگاه پلیس بازداشت شده است.
این وزارتخانه گفت: “سفارت استرالیا در یانگون تماس با استرالیایی ها در میانمار را ادامه می دهد تا از امنیت آنها تا آنجا كه ارتباطات اجازه می دهد اطمینان حاصل كند.”
بخوانید: رئیس سازمان ملل از حق شهروندان میانمار در اعتراض مسالمت آمیز علیه کودتای نظامی حمایت می کند
ترنل استاد اقتصاد در دانشگاه مک کواری در سیدنی است و چندین سال است که در مورد سیاست اقتصادی به آونگ سان سوچی مشاوره می دهد.
دانشگاه مک کواری با اعلام اینکه از گزارش های دستگیری ترنل اطلاع داشته است ، افزود که این دانشگاه “هم از کار وی در میانمار و هم تلاش های دولت استرالیا برای آزادی سریع وی” کاملاً حمایت می کند.
یکی از اعضای ارشد NLD ، که خواست نامش فاش نشود ، گفت که ترنل پیش از این با مشاوره به آنگ سان سوچی در مورد اقتصاد کشور کار خود را متوقف کرده بود.
روز شنبه ، چندین هزار معترض در دومین شهر بزرگ ملبورن استرالیا گردهم آمدند و کودتا را محکوم کردند و خواستار آزادی آنگ سان سوچی شدند.
تصاویر تلویزیونی و شبکه های اجتماعی نشان می داد افرادی با رنگ قرمز NLD ، پرتره های آنگ سان سوچی و آواز “ما تا پایان دنیا خوشحال نخواهیم شد” ، زبان برمه ای از قیام 1988 برای دموکراسی ، را می خوانند. ، به طور وحشیانه توسط دولت نظامی سرکوب شد.
[ad_2]