
ایالات متحده می گوید چین در حال انجام “نسل…
[ad_1]
واشنگتن: روز سه شنبه (19 ژانویه) ایالات متحده اعلام کرد که چین در حال انجام نسل کشی علیه اویغورها و دیگر مردم غالب مسلمان است.
پمپئو در بیانیه ای گفت: “من معتقدم كه این نسل کشی ادامه دارد و ما شاهد یک تلاش سیستماتیک برای نابودی اویغورها توسط دولت-حزب چینی هستیم.”
وی گفت: “ما ساكت نخواهیم ماند. اگر به حزب كمونیست چین اجازه داده شود كه علیه مردم خود دست به نسل كشی و جنایت علیه بشریت بزند ، تصور كنید كه در آینده نه چندان دور ترجیح می یابد چه اقدامی با جهان آزاد انجام دهد.”
انتقادات جدی پمپئو از پکن مشخصه دوران تصدی وی بود ، اما او قبلاً مستقیماً به نسل کشی می رقصید و بارها گفت که رفتار او با اویغورها یادآور سیاستهای آلمان نازی است.
پمپئو از همه نهادهای بین المللی ، از جمله دادگاه ها ، برای رسیدگی به پرونده های درمان چین با اویغورها خواست و ابراز اطمینان کرد که ایالات متحده فشارهای خود را ادامه می دهد.
گروه های مدافع حقوق بشر تخمین می زنند که حداقل یک میلیون اویغور و دیگر مسلمانان ترک زبان در اردوگاه هایی در منطقه سین کیانگ غربی زندانی شده اند.
شاهدان و فعالان می گویند چین با از بین بردن آداب و رسوم اسلامی از جمله اجبار مسلمانان به خوردن گوشت خوک و نوشیدن مشروبات الکلی ، که اعتقاد آنها ممنوع است ، می خواهد اویغورها را به زور در فرهنگ خان اکثریت قرار دهد.
چین این عمل نادرست را انکار کرده و می گوید اردوگاه های آن مراکز آموزش حرفه ای است که برای کاهش جذابیت افراط گرایی اسلامی پس از حملات طراحی شده اند.
اعضای جامعه مسلمان اویغور در حالی که در دسامبر سال 2020 در مقابل کنسولگری چین در استانبول تظاهرات کردند ، پلاکاردهایی در دست دارند که به یک مرکز مهم تبعیدی های اویغور تبدیل شده است. (عکس: خبرگزاری فرانسه / بولنت کیلیچ)
برخلاف بسیاری از تصمیمات پمپئو که در جو بایدن به عنوان بوکس دیده می شود ، رئیس جمهور آینده با مبارزات انتخاباتی خود سال گذشته با استفاده از اصطلاح نسل کشی خواستار فشار بیشتر بر حقوق بشر چین شد.
آنتونی بلینکن ، گزینه بایدن برای جانشینی پمپئو ، با تصمیم نسل کشی موافقت کرد و در جلسه استماع تأیید به س questionالی پاسخ داد: “این نیز تصمیم من خواهد بود.”
همه Blinken و دیگر نامزدهای بایدن قول اقدام سختی را علیه چین داده اند ، اگرچه بیانیه پمپئو به طور بالقوه به دولت بعدی اجازه می دهد تا از واکنش های منتخب پکن جلوگیری کند.
اوج گیری
عمر کانات ، مدیر اجرایی پروژه حقوق بشر اویغور مستقر در واشنگتن ، امیدوار است که تعیین نسل کشی منجر به گام های دیگری مانند تحریم بازی های المپیک زمستانی سال آینده پکن شود.
وی در بیانیه ای گفت: “عواقب آن بسیار زیاد است. ادامه” به روال معمول “با کشوری که دست به نسل کشی و جنایات علیه بشریت می زند غیر قابل تصور است.”
بخوانید: سرویس های اطلاعاتی ایالات متحده به چین هشدار می دهد ، قول می دهد که غیرسیاسی باقی بماند
دولت ترامپ پیش از این اقدامات زیادی را برای تحت فشار قرار دادن چین در معالجه اویغورها انجام داده است ، از جمله جلوگیری از واردات پنبه از سین کیانگ ، یکی از بزرگترین تولید کنندگان نخ در جهان در منسوجات.
پمپئو – که این هفته توسط پکن به عنوان “مانتوی نمازگزار” توصیف شد – از انتقاد از چین خجالتی نیست ، اما پس از یک بحث طولانی درباره عواقب قانونی در داخل و خارج تصمیم گرفت.
دولت های قبلی در استفاده از این اصطلاح محتاط بوده اند. دولت جورج دبلیو بوش سرزمین سوخته سودان در دارفور را به عنوان نسل کشی توصیف کرد ، در حالی که دولت باراک اوباما در مورد کشتارهای جمعی ، تجاوزها و به بردگی گرفتن مسیحیان ، ایزدی ها و سایر اقلیت های مذهبی گروه افراطی دولت اسلامی همین حرف را زد.
قانون گذاران طیف سیاسی از ایالات متحده خواسته اند که اعلام کند چین علیه اویغورها دست به نسل کشی می زند و می گویند شواهد در حال روشن شدن است.
در تحقیقی که سال گذشته انجام شد ، آدریان زنز محقق آلمانی دریافت که چین تعداد زیادی از زنان اویغوری را به زور عقیم کرده و آنها را مجبور به خاتمه حاملگی های بیش از سهمیه های تولد کرده است. چین این لایحه را رد کرده و می گوید زنان اویغوری با استفاده از روش پیشگیری از بارداری از “افراط گرایی” خلاص می شوند.
پمپئو در بیانیه ای از چین خواست “سیستم داخلی خود ، اردوگاه های بازداشت ، حبس خانگی و کار اجباری” را لغو کند و “اقدامات زورگویی برای کنترل جمعیت ، از جمله عقیم سازی اجباری ، سقط جنین اجباری ، کنترل تولد و حذف کودکان از خانوادهی آنها. “
وی همچنین از چین خواست “به همه شکنجه ها و بدرفتاری ها در بازداشت پایان دهد و به اویغورها و سایر اقلیت ها اجازه مهاجرت دهد.
[ad_2]