
ایران در میان فراخوان های تحقیق در مورد سوusesاستفاده…
[ad_1]
دوبی: رهبر معظم ایران در میان فراخوان های بین المللی برای تحقیق در مورد ادعاهای سو abuse استفاده ، روحانی سرسخت را به عنوان رئیس قوه قضائیه در روز پنجشنبه (1 ژوئیه) ارتقا داد.
غلامحسین محسنی اژه ای ، اکنون معاون رئیس قوه قضائیه ، جایگزین ابراهیم رئیسی خواهد شد که پس از پیروزی در انتخابات هجدهم ژوئن ، از اوت به عنوان رئیس جمهور منصوب می شود.
ادگی یک دهه پیش به دلیل نقشی که در سرکوب قیام مردمی در زمان وزیر اطلاعات در انتخابات مناقشه داشت ، در لیست تحریم های ایالات متحده و اتحادیه اروپا قرار گرفت.
انتخاب مردی با چنین شخصیت برجسته ای به عنوان یک لاینر سفت و سخت می تواند توجه بیشتر را به اتهامات سو abاستفاده های گذشته از سوی ایران در زمانی که دولت جدید ایالات متحده در تلاش برای مذاکره ذوب با تهران است جلب کند.
این هفته ، یک کارشناس سازمان ملل خواستار تحقیقات جدید در مورد نقش ادعایی رئیسی در مرگ هزاران زندانی سیاسی هنگام خدمت به عنوان قاضی در دهه 1980 شد. رئیسی ارتکاب هرگونه عمل خلاف را انکار می کند.
آیت الله علی خامنه ای ، رهبر جمهوری اسلامی ، در بیانیه ای که از طرف رسانه های دولتی صادر شد ، از ایجی خواست “ارتقا promote عدالت ، احیای حقوق عمومی ، تضمین آزادی های قانونی و نظارت بر اجرای صحیح قانون ، جلوگیری از جرم و مبارزه قاطع با فساد”.
گروه های مدافع حقوق بشر هنگام رای گیری که از حضور رقبای برجسته منع می شود ، از انتخاب رئیسی انتقاد کردند.
خبرگزاری دولتی ایرنا گزارش داد ، خامنه ای در بیانیه ای از ایجی خواست “ارتقا justice عدالت ، احیای حقوق عمومی ، حصول اطمینان از آزادی های قانونی و نظارت بر اجرای صحیح قانون ، جلوگیری از جرم و مبارزه قاطع با فساد”.
جاوید رحمان ، محقق حقوق بشر سازمان ملل در ایران ، این هفته به رویترز گفت كه باید تحقیق مستقلی در مورد ادعاهای دستورات دولت برای اعدام هزاران زندانی سیاسی در سال 1988 و نقشی كه رئیسی به عنوان معاون دادستان انجام داد ، تهران در آن زمان.
وی گفت: “همانطور که در گزارشاتم توضیح دادم ، در کشور نقض فاحش حقوق بشر ، چه از نظر تاریخی در گذشته و چه در حال حاضر ، مصونیت از مجازات گسترده و منظمی دارد.” “اگر راه های واقعی گزارش دهی مطابق با استانداردهای بین المللی در کانال های داخلی وجود داشته باشد ، بسیار کم است.”
ایران بارها انتقاد از حقوق بشر خود را به عنوان بی اساس و در نتیجه سو mis تفاهم در قوانین اسلامی خود رد کرده است. وی می گوید سیستم حقوقی اش مستقل است و تحت تأثیر منافع سیاسی نیست.
سازمان عفو بین الملل و دیده بان حقوق بشر ماه گذشته گفتند که انتخاب رئیسی ضربه ای به حقوق بشر است و خواستار تحقیق از وی به دلیل نقش در اعدام های سال 1988 شد.
[ad_2]