
درگیری پلیس اسرائیل با فلسطینیان در مسجدالاقصی
[ad_1]
اورشلیم: پلیس ضد شورش رژیم صهیونیستی روز جمعه (7 مه) با نمازگزاران فلسطینی در مسجدالاقصی درگیر شد و یک هفته خشونت در شهر مقدس و کرانه باختری اشغال شده را پوشش داد.
فلسطینی ها با پرتاب سنگ ، بطری و آتش بازی به سمت پلیس که با گلوله های لاستیکی و نارنجک های خیره کننده به لرزه سومین مکان مقدس اسلام شلیک کردند ، یهودیان نیز به عنوان محل دو معبد کتاب مقدس مورد احترام قرار می گیرند.
دست کم 14 فلسطینی و شش افسر پلیس اسرائیل در تازه ترین شیوع زخمی شده اند ، زیرا در چند روز اخیر تنش ها در بیت المقدس شرقی الحاقی به دلیل تهدید به اخراج بیش از چهار خانواده فلسطینی افزایش یافته است.
پلیس اسرائیل در بیانیه ای گفت که به دلیل “شورش هزاران نمازگزار” پس از نماز عصر ، نیروهای امنیتی باید “نظم را برقرار کنند”.
ایالات متحده خواستار “تنش زدایی” شده و گفته است که تهدید به اخراج می تواند “وضعیت را در بیت المقدس شرقی” بدتر کند ، زیرا سازمان ملل هشدار داده است که اخراج اجباری می تواند “جنایات جنگی” باشد.
ناآرامی های روز جمعه در روز القدس (اورشلیم به عربی) ، روزانه سالانه تجمع طرفداران فلسطین توسط ایران ، دشمن سرسخت اسرائیل برگزار شد که هزاران تجمع در کشورهای منطقه و تا پاکستان را نیز شاهد بود. .
هلال احمر فلسطین گفت حداقل 14 فلسطینی در الاقصی زخمی شده اند ، بسیاری از آنها با گلوله های لاستیکی شلیک شده توسط پلیس اسرائیل به سر و چشم خود اصابت کردند.
سخنگوی پلیس اسرائیل ، واسم بادر به خبرگزاری فرانسه گفت كه پلیس پس از پرتاب سنگ ، بطری و سایر اشیا at به سمت پلیس و زخمی كردن سه “شورش” ، از “زورآلات شدید” برای پراکنده كردن “آشوب های شدید” استفاده كرد.
درگیری هنگامی آغاز شد که مسلمانان در مجتمع الاقصی جمع شدند تا در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان نماز بخوانند.
ده ها شلیک صدا و دود در منطقه قدیم اورشلیم آویزان شد ، شاهدان و یک روزنامه نگار از خبرگزاری فرانسه گزارش دادند.
الاقصی سایتی فوق العاده حساس است. انتفاضه دوم فلسطین در سال 2000 پس از دیدار آریل شارون ، رهبر مخالفان جناح راست اسرائیل ، به آنجا تحریک شد که به عنوان یک تحریک دردناک توسط فلسطینی ها به آنجا تعبیر شد.
هفته خشونت
اوایل روز جمعه ، پلیس گفت که نیروهای امنیتی اسرائیل دو فلسطینی را کشتند و یک سوم را زخمی کردند پس از اینکه این سه نفر به پایگاه سالم در کرانه باختری اشغال شده آتش گشودند.
تامیر پرو سخنگوی پلیس مرزی اسرائیل به خبرگزاری فرانسه گفت كه مهاجمان فلسطینی مسلح به اسلحه شروع به دویدن به سمت مأموران و شلیك كردند.
وی گفت: “پلیس” در پشت بلوک های بتونی پنهان شد و آتش را بازگرداند ، دو مهاجم را کشت و یک سوم را به شدت زخمی کرد. “
ناآرامی های جمعه به دنبال چندین روز درگیری و تیراندازی های دیگر انجام شد.
روز یکشنبه ، یک جوان 19 ساله اسرائیلی در تیراندازی در ایستگاه اتوبوس تاپوآه در کرانه باختری به شدت مجروح شد.
نیروهای امنیتی اسرائیل می گویند که آنها منتصر شعلبی ، 44 ساله را در نزدیکی رام الله به ظن انجام حمله دستگیر کرده اند. منابع فلسطینی ادعا می کنند که شلبی تابعیت دوگانه آمریکا دارد.
سربازان اسرائیلی روز چهارشنبه یک فلسطینی 16 ساله را که به سمت معترضین که در حال پرتاب بمب بنزین بودند ، در کرانه باختری آتش گشودند ، کشتند.
در محله شیخ جارا در بیت المقدس شرقی ، نزدیک شهر قدیمی ، درگیری های طولانی بین پلیس و معترضین در روزهای اخیر آغاز شد که در نتیجه اختلافات طولانی مدت زمینی بین آوارگان فلسطینی و شهرک نشینان یهودی دامن زد.
پلیس گفت که آنها بین چهارشنبه و پنجشنبه 26 دستگیر کردند ، در حالی که هلال احمر گفت 22 فلسطینی در درگیری چهارشنبه شب زخمی شدند.
پلیس گفت معترضین یک وسیله نقلیه را روشن کرده و جلوی در خانه ای که ساکنان یهودی ساکن آن بودند سنگ پرتاب کردند.
فلسطینی ها همچنین با نماینده راست افراطی رژیم صهیونیستی ایتامار بن گویر که برای ابراز حمایت از شهرک نشینان به دیدار شیخ جارا رفت ، توهین کردند.
تا بعد از ظهر جمعه ، جمعیت معترضین به محلی بازگشتند که پلیس اسرائیل نیز نارنجک های خیره کننده شلیک کرده بود.
– “جنایات جنگی” احتمالی –
در اردن ، محل سکونت تعداد زیادی از مردم فلسطین ، صدها نفر جمع شدند تا شعار دهند “ما برای شیخ جرا می میریم”.
اردن تا جنگ شش روزه در سال 1967 بر کرانه باختری ، از جمله بیت المقدس شرقی که بیشتر ساکنان آن عرب هستند ، حکومت می کرد و همچنان حافظ اماکن مقدس مسلمانان در قدس بود.
در اوایل سال جاری ، دادگاه منطقه ای اورشلیم حکم داد که چهار خانه فلسطینیان در شیخ جرا به طور قانونی متعلق به خانواده های یهودی است.
شاکیان یهودی ادعا می کنند که خانواده های آنها در طی جنگی که با ایجاد اسرائیل در سال 1948 همراه بود ، سرزمین خود را از دست دادند ، درگیری که در آن صدها هزار فلسطینی نیز از خانه های خود بیرون رانده شدند.
خانواده های شیخ جارا شواهدی مبنی بر تملک خانه هایشان توسط مقامات اردنی ارائه دادند که از سال 1948 تا 1967 بر بیت المقدس شرقی کنترل داشتند.
دادگاه عالی اسرائیل روز دوشنبه جلسه جدید رسیدگی به این پرونده را برگزار می کند.
به گفته ناظر روستای Peace Now ، چندین خانه دیگر نیز با تهدیدات تخلیه روبرو هستند که در مجموع 58 فلسطینی را تحت تأثیر قرار می دهد.
[ad_2]