
طالبان می گویند که نظام اسلامی تنها راه صلح…
[ad_1]
KABU: طالبان روز یکشنبه (6 ژوئن) گفت که آنها همچنان به مذاکرات صلح متعهد هستند ، اما اصرار دارند که “یک سیستم واقعی اسلامی” در افغانستان تنها راه پایان جنگ و تضمین حقوق – از جمله برای زنان است.
گفتگوها بین ستیزه جویان و دولت افغانستان از ماه ها به بن بست رسیده است و از ماه مه ، زمانی که ارتش آمریكا خروج نهایی خود را آغاز كرد ، خشونت ها در سراسر كشور آغاز شده است.
همچنین نگرانی های فزاینده ای وجود دارد که در صورت بازگشت طالبان به قدرت ، آنها نسخه خشن خود را از قوانین اسلامی که دختران را از تحصیل و زنان متهم به زنا با سنگسار در استادیوم ها منع می کند ، از سر بگیرند.
با وجود افزایش خشونت ، ملا عبدالغنی برادر ، بنیانگذار و معاون رهبر طالبان روز یکشنبه گفت که این گروه به مذاکرات صلح متعهد است.
برادر در بیانیه ای گفت: “خود مشاركت ما در مذاكرات … آشكارا نشان می دهد كه ما به حل مشكلات از طریق تفاهم (متقابل) اعتقاد داریم.”
وی گفت که تنها راه پایان دادن به درگیری ها در افغانستان ایجاد یک نظام اسلامی پس از خروج همه نیروهای خارجی است.
برادر گفت: “نظام اسلامی واقعی بهترین وسیله برای حل همه مسائل افغانستان است.”
بخوانید: تفسیر – خروج ایالات متحده از افغانستان یک پیروزی پوچ برای پاکستان است
بخوانید: نظر دهید – تصمیم ایالات متحده برای خروج از افغانستان درست است
در بیانیه او ترس در افغانستان و خارج از کشور از نوع سیستمی که ظاهر می شود – و تأثیر آن بر زنان – را تأیید کرد و گفت این سیستم “در محدوده گفتگوهای افغانستان” است.
برادر همچنین اطمینان داد که مطابق “دین با شکوه اسلام” و سنت های افغانستان حقوق همه افغان ها از جمله زنان با این سیستم مطابقت خواهد داشت.
“درک طالبان افغانستان”
اما بسیاری می ترسند که تعبیر حقوق طالبان با تغییراتی که از سال 2001 در جامعه افغانستان رخ داده است ، منافات داشته باشد.
در ماه مه ، یک گزارش اطلاعاتی ایالات متحده گفت که در صورت بازگشت مبارزان به قدرت ، دستاوردهای حقوق زنان طی دو دهه گذشته لغو خواهد شد.
در حالی که ارتش ایالات متحده به تکمیل مهلت مقرر در 11 سپتامبر فشار می آورد ، طالبان هر روز با نیروهای دولتی نبرد می کنند و ادعا می کنند که 40 منطقه را تصرف کرده اند.
افزایش ترس و عدم اطمینان در مورد آینده ، بسیاری از افغانها را مجبور به تلاش برای ترک کشور کرده است ، از جمله هزاران زن و مرد که از انتقام جویی می ترسند زیرا آنها با نیروهای خارجی کار کرده اند.
برادر از جوانان افغان خواست تا کشور را ترک نکنند و همچنین تأکید کرد که طالبان اطمینان خواهند داد که اقلیت ها ، سازمان های بشردوستانه و دیپلمات ها از ترس نمی ترسند.
بخوانید: گفتگوهای صلح افغانستان و طالبان: چه کسی ، چه چیزی ، کجا و چرا
خسارات اخیر به نیروهای دولتی ، رئیس جمهور اشرف غنی را مجبور به جایگزینی وزرای دفاع و داخله کرده است.
روز شنبه ، وی تغییرات را اعلام کرد و از طالبان خواست که بین صلح و دشمنی با دولت یکی را انتخاب کنند.
وی اواخر روز شنبه در بیانیه ای که توسط کاخ صادر شد ، گفت: “اگر آنها دشمنی را انتخاب کنند ، مردم به آنها قاطعانه پاسخ خواهند داد.”
غنی طالبان را مقصر شروع جنگ دانست و آنها را به عدم موفقیت در تنظیم برنامه صلح متهم کرد.
وی گفت: “ما به عنوان مقامات یک دولت قانونی ، به تمام قوانین بشردوستانه در جنگ پایبند هستیم ، اما طالبان این قوانین را نقض می کنند و افغانستان را نابود می کنند.”
[ad_2]